Priznanja zaslužnim vjernicima župe sv. Josipa‏

Svi koji suPriznanjaZasluznimVjernicima_2015_2 uključeni djelatnom  ljubavlju u život naše župne zajednice vrijedni su priznanja i pohvale. Bogu smo zahvalni što naša župa okuplja vrijedan broj zauzetih vjernika u nizu različitih grupa. Svaka zajednica obogaćenje je naše župne zajednice. U tim zajednicama ogleda se Crkva koja u sebi okuplja vjernike različitih darova i karizmi.

Običaj je u mnogim zajednicama da se na velike blagdane ili obljetnice, ipak istaknu neki pojedinci, koji su vrijedni priznanja i pohvale. PriznanjaZasluznimVjernicima_2015_1Tako je na sjednici Župnog pastoralnog vijeća održanoj 28. veljače 2015. podržan prijedlog da se na ovogodišnjoj proslavi svetkovine sv. Josipa dodijele priznanja g. MARIJANU MILLEYU i ZBORU GOSPOĐA naše župe.

G. Marijan ističe se nesebičnim služenjem našoj župnoj zajednici. Njegova svakodnevna prisutnost ulijeva sigurnost spremnosti na svaki oblik pomoći i rješavanju problema. Ta spremnost na pomoć hranjena je i svakodnevnom slavljem svete mise. Zbor gospođa, pod vodstvom župnog orguljaša Juraja Ivanića, vrijedan je priznanja zbog dugogodišnje tradicije pjevanja, ne samo na nedjeljnim i blagdanskim svetim misama, nego i na svakodnevnom bogoslužju. Članice zbora urešene su i posebnim darom, a to je ponizna nenametljivost koja proizlazi iz njihove pobožnosti i svakodnevne euharistije. Gospođe sudjeluju i na mjesečnim duhovnim obnovama i u različitim duhovnim programima i katehezama u župi.

Možda će vas zanimati ...