Marijo, o reci što je? Što ti oko vidjelo je? – Uskrs 2018.

„… Marijo, o reci što je? Što ti oko vidjelo je?” Grob ja vidjeh Krista Boga, svijetlu slavu uskrsloga. Anđele i platno bijelo u kom bješe sveto tijelo. Ufanje mi uskrslo je, Krist, moj Gospod i sve moje; Pred vama će tamo gdje je cvjetna strana Galileje….“
(Uskrsna posljednica)

Dragi župljani,

uskrsna radost poziva nas da apostolskom revnošću idemo u cvjetnu stranu Galileje navještati evanđelje svima kojima je potrebna Radosna vijest ohrabrenja i sigurnosti kako nas nebeski Otac neizmjerno ljubi.

Isusovo i naše uskrsnuće čin je Božje ljubavi. Tim činom neodvojivo smo pritjelovljeni Isusu, jer njegovo uskrsnuće postaje temeljem našega djelovanja. Sve što činimo, govorimo i molimo treba biti usmjereno prema konačnom cilju: uskrsnuću duše i tijela.

Želeći Vam obilje Božjega blagoslova, čestitam Vam Uskrs te Vam zahvaljujem na svemu što činite za našu župnu zajednicu. Osobito zahvaljujem svima koji su se aktivno uključili u pomoć u organizaciji devetnice i proslave svetkovine svetoga Josipa. Neka Vaš uloženi trud, znanje i vrline budu kvascem uskrsnuća i vječnoga života s Bogom i u Bogu.

Dobrim željama se pridružuju i vlč. Josip, vlč. Ivan, vlč. Matija, s. Magdalena, s. Kristina, s. Jasna, naši župni vjeroučitelji i svi suradnici.

Damir Ocvirk, upravitelj župe

Možda će vas zanimati...