Oproštaj od đakona Bože Šutala

Oproštaj od đakona Bože ŠutalaU nedjelju 10. studenoga, nakon mise u 11:30, župna zajednica se oprostila od trajnog đakona Bože Šutala. Zbog preseljenja u drugu župu đakon Božo više neće pastoralno pomagati u našoj župi.

Zahvaljujemo Bogu na daru njegova poziva i njemu što je imao hrabrosti odazvati se. Zahvaljujemo Bogu i na daru župne zajednice koja je prepoznala važnost služenja te dala pozitivno mišljenje o prikladnosti za ređenje đakona Bože.

Đakon Božo Šutalo zaređen je 26. prosinca 2011. i od tada je služio u našoj župi kao đakon. Pomagao je u navještaju Božje riječi, u slavlju sakramenata i pohodu vjernika u prigodi godišnjeg blagoslova obitelji. Hvala mu na svemu što je učinio, te želimo njemu i njegovoj obitelji Božji blagoslov u novoj župnoj zajednici.

Na kraju svete mise – u znak zahvalnosti – đakonu je predan križ – jednak onome koji krasi zajedničke prostorije naše župe, a zajednica je đakona pozdravila dugim i snažnim pljeskom.  Želimo i dalje biti povezani s đakonom Božom, osobito molitvom i djelima kršćanske ljubavi.

Galerija slika:

Možda će vas zanimati...