Dolazak betlehemskog svjetla u našu župu

Dolazak betlehemskog svjetlaU nedjelju 22. prosinca donešeno je betlehemsko svjetlo u našu župu. Svjetlo su unijela djeca – naši ovogodišnji prvopričesnici.

Advent u našoj župi bio je obilježen molitvom za obitelj. Tako su prve dvije adventske svijeće upalile obitelji s više djece. Treću svijeću upalio je bračni par koji očekuju dijete, a četvrtu djeca koja su aktivna u našoj župi, naši ministranti. Ovo je bila prigoda našem župniku pozvati i ostalu djecu u crkvi da se aktivno uključe u život župne zajednice.

Adventsko vrijeme u župi prošlo je u ugodnom i zajedničarskom raspoloženju. Vjernici su se svakoga dana družili u pastoralnim dvoranama nakon misa zornica. Naš orguljaš Juraj darovao nam je adventski koncert. A na kraju posljednje zornice održana je tombola i podijeljene su nagrade onim vjernicima koji su bili na svim misama zornicama. Zahvaljujemo svima koji su se aktivno uključili u sve akcije tijekom adventa, osobito Kolpinškoj obitelji, koja je i ove godine bila zadužena za organizaciju druženja nakon zornica.

Galerija slika:

Možda će vas zanimati ...