Dobrotvorna akcija učenika OŠ Kralja Tomislava

Dobrotvorna akcija učenika OŠ Kralja TomislavaU srijedu 16. listopada učenici viših razreda OŠ Kralja Tomislava donijeli su za potrebe naše Pučke kuhinje voće, sendviče, kruh, peciva i ostale živežne nemjernice. Na ovu akciju djelatne ljubavi potaknula ih je nastavnica hrvatskoga jezika gđa. Karmela Farkaš. Učenici su došli u našu crkvu u pratnji ravnateljice gđe. Tanje Baranić. U kratkom druženju župnik Damir je uputio učenike u djelovanje naše Pučke kuhinje i Župnog caritasa.

Dva dana ranije u ponedjeljak – u prigodi obilježavnja Dana kruha i zahvalnosti – učenici nižih razreda poklonili su za potrebe Pučke kuhinje nekoliko kila brašna.
Istoga dana – u srijedu – u poslijepodnevnim satima – učenici OŠ Ljubljanica darovali su više komada hruha, peciva i kolača za korisnike Pučke kuhinje i Župnog caritasa.
U ime cijele župne zajednice zahvaljujemo učenicima obiju škola, kao i njihovim ravnateljima i nastavnicima, što otvorena i iskrena srca žele pomagati onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Možda će vas zanimati...