Proslava 50. godišnjice braka supružnika Caren

U ovoj godini jubileja u našoj Župi svetog Josipa, u nedjelju, 2.7.2017. upisali smo još jedan. Bračni par Caren, Nada i Ivan, proslavio je svoju 50. godišnjicu braka.
Na početku svete mise u 10.30 sati župnik Damir čestitao je mladencima i pozdravio obitelj i prijatelje bračnog para Caren i sve prisutne. U svojoj propovijedi župnik se posebno osvrnuo na pola stoljeća života supružnika Caren te istaknuo kako upravo ovakav primjer vjernih supružnika daje svjedočanstvo čvrste vjere. Iako u zajedničkom životu nije uvijek lako i jednostavno, bračni par Caren prepoznao je u svjetlu Duha Svetoga put koji im je Bog pripremio na radost i spasenje. Nada i Ivan, prihvatili su i hrabro slijedili taj put i danas svjedoče da je uz Božju pomoć, ljubav, zajedničku molitvu, kompromise, međusobni razgovor i podršku sve probleme moguće prevladati i živjeti plodonosan zajednički život.
Bračni par Caren potom je obnovio svoje zavjete dane prije pola stoljeća. Reklo bi se, u današnje vrijeme nemoguće, ali baš njihov primjer daje nadu u povratak istinskim vrijednostima. Uz Božji blagoslov, sve je moguće!
Svoj veliki jubilej Nada i Ivan proslavili su nakon svete mise zajedničkim druženjem s moliteljima zajednice Misionara Milosrdnog Isusa, koju gospođa Nada vodi u našoj župi, i ostalim gostima.

Katica Sučić/ Vlasta Fekeža

Fotogalerija

Možda će vas zanimati...