Howard Gospel Choir i zbor Izvor

Zbor Izvor župe sv. Josipa u četvrtak će s Howard Gospel Choirom održati koncert u crkvi Svetog Križa u Sigetu. Četiri godine prošlo je od zajedničkog nastupa kojeg su održali u našoj crkvi, a sada će se ponovno okupiti kako bi zajedno kroz pjesmu slavili Gospodina.

Inače „Howard Gospel Choir osnovan je 1968. godine kao prvi studentski zbor takve vrste. Nastupali su diljem Amerike, u Bijeloj kući, Kongresu te u Washingtonskoj nacionalnoj katedrali, a odradili su i brojne međunarodne turneje. Ove godine osim u Zagrebu, koncerte će održati 5. veljače u Vukovaru u crkvi sv. Filipa i Jakova, te 7. veljače u splitskom HNK.

Kako je izgledala atmosfera na posljednjem nastupu pogledajte u videu , a sve koji nisu imali prilike čuti Howard Gospel Choir i zbor Izvor uživo, pozivamo da se pridruže u četvrtak s početkom u 20 sati.

Howard Gospel Choir i zbor Izvor su u utorak u dvorani Augustina Holija održali zajedničku probu koju je predvodio Reggie Golden. Zborovi su prolazili stvari koje će zajedničkim snagama i s velikim veseljem predstaviti zagrebačkoj publici u četvrtak 8. veljače u crkvi Svetog Križa.

Kao što možete vidjeti i na slikama srca su ispunjena, a lica ozarena sve zahvaljujući dragome Bogu koji nas je po drugi puta okupio i kojem jedva čekamo otpjevati zahvale.

Atmosferu s probe pogledajte i u videu kojeg smo podijelili na našoj  stranici.

Martina Vazdar

Možda će vas zanimati ...