Adventski sajam 2017.

Adventski sajam župe sv. Josipa održat će se u subotu i nedjelju 16. i 17.12.2017. pod geslom „Da svi budu jedno” (Ivan 17,21). Sajam će biti otvoren od 8.30 do 20.30 sati, a ponovno će okupiti sve zajednice i pjevačke zborove koji djeluju u našoj Župi. I ove godine cilj je prikupljanje sredstava za djelovanje župnog Caritasa i Pučke kuhinje sv. Josipa.
Kao i prošle godine, sajam uključuje tradicionalnu prodajnu izložbu župnog Caritasa na kojoj ćete moći nabaviti odjevne predmete, razne kućanske potrepštine i ostale stvari. Župne zajednice na sajmu će se predstaviti ponudom božićnih kolača, božićnih ukrasa, unikatnih čestitki i predmeta s božićnim motivima, poklon-paketima, dječjim igračkama, knjigama duhovne tematike, nakitom i ostalim proizvodima.
Za okrjepu, pripremili smo kobasice i hot-dog, fritule i palačinke, a zagrijati se možete uz čaj, kavu, vruću čokoladu ili kuhano vino.
Ove godine pozivamo vas da se uključite u kreativnu radionicu i adventsku bojaonicu te sami izradite čestitke ili božićne ukrase. Oba dana Adventskog sajma, župni zborovi upotpunit će adventskim pjesama.
Svojim donacijama, Adventski sajam pomogli su: Anamaria company d.o.o., Fest d.o.o., Limes plus d.o.o., Matram d.o.o., Nujić Marko d.o.o., Podravka d.d., Rips s.t.o. i obrtu Tripleks. Našim donatorima od srca zahvaljujemo!
Uz ugodnu atmosferu i raznovrsnu ponudu vjerujemo da će svatko pronaći nešto za sebe i pritom učiniti nešto dobro za potrebite.
Svakako dođite… Vidimo se…