Adventska akcija “Obitelj za obitelj” 2017.

Dragi župljani,

kao vjernici pozvani smo u svako doba, a naročito u adventsko vrijeme pripreme za blagdan Božića, misliti na bližnje. I to ne samo na svoju užu obitelj i prijatelje, nego i na one koji su u potrebi, usamljeni, nemoćni… Upravo zato, na temelju prošlogodišnjih uspješnih akcija, župni Caritas ponovno pokreće adventsku akciju ”Obitelj za obitelj”, računajući još jednom na otvoreno srce župljana prema potrebitima.
Akcija je zamišljena tako da jedna obitelj složi, prema svojim vlastitim mogućnostima i željama, jedan paket za drugu obitelj iz naše župe koja je u potrebi. U taj paket mogu se staviti prehrambene namirnice duljeg roka trajanja, higijenske potrepštine, kućanske potrepštine, igračke i slatkiši za djecu, razne sitnice za Božić…
Paketi će se prikupljati tijekom zornica i svake adventske nedjelje u za to predviđenoj košari u predvorju crkve. Također, pakete možete ostaviti i u prostoriji župnog Caritasa tijekom radnog vremena, srijedom od 17 do 18.30 sati ili subotom od 9 do 11 sati. Akcija traje od nedjelje 3. prosinca do subote 23. prosinca 2017.
Otvorimo naša srca te učinimo Božić nekome ljepšim!
Zahvaljujemo unaprijed na svakom vašem daru.

Caritas župe sv. Josipa