Zahvalna misa vlč. Josipa Mudronje i predstavljanje vlč. Luke Brešića

U nedjelju 2. rujna vjernici naše župe zahvalili su vlč. Josipu Mudronji, dosadašnjem župnom vikaru, na njegovom dvogodišnjem služenju u župi. Ujedno je i tijekom misnih slavlja bio predstavljen novi župni vikar vlč. Luka Brešić.

Novi župni vikar vlč. Luka, dolazi nam iz Velike Gorice, gdje je tijekom dvije pastoralne godine vršio službu župnog vikara. U ime cijele župne zajednice dobrodošlicu mu je izrekao Domagoj Škvorčević, a župnik Damir mu je poklonio ikonu Majke Božje Čenstohovske, koja je kupljena i blagoslovljena tijekom župnog hodočašća u Poljsku.

Na kraju svete mise u 12 sati vlč. Josip zahvalio se svima s kojima je surađivao i zamolio za oproštenje ako je koga na bilo koji način uvrijedio. Biranim riječima zahvale zahvalili su mu Miroslav Salopek u ime Kolpinške obitelji i djece koja su bila na ljetnom kampu na Cerini, zbor Izvor i dječji zbor Iskrice, te članovi zajednice mladih. Na kraju je župnik još jednom u ime svih zahvalio predavši mu ikonu svetoga Josipa, njegovog i našega zaštitnika, da ga zagovorom čuva na novoj službi župnog vikara u Vodicama.

Damir Ocvirk

Možda će vas zanimati...