Susret djece i mladih na Korčuli

Na prižbarskoj obali otoka Korčule 4. i 5. travnja 2018. godine održan je susret djece i mladih „Bisera Očeva milosrđa” – suradnika Kćeri milosrđa koji slijede karizmu bl. Marije Propetog Isusa Petković.
Djeca (od 5. razreda nadalje) došla su s redovnicama Družbe kćeri milosrđa iz Blata, Ivanić Grada, Novske, Zagreba (Šestine i Trešnjevka), Uskoplja (BiH) i Stabline-Ploče sa svojim župnikom fra Kristijanom Perkovićem, a posjetila ih je i jedno vrijeme provela u zajedništvu s njima s. M. Emila Barbarić, provincijalna predstojnica. Njih 60-tak razmišljalo je i kreativno radilo o temi „Dragocjeni biser – blago skriveno u nama”. Djeca su sudjelovala u molitvi Časoslova, klanjanju, misi, predavanju, radionicama te posjetili Blato i Korčulu.
Naše troje hrabrih, Dorotea Ivančić, Mia Martić i Jakov Gašpar u pratnji s. M. Kristine Injić sudjelovalo je u susretu i u radosti i tihoj prisutnosti bl. Marije Propetog Isusa Petković napunjalo se radosti i mirom koje jedva čekaju prenijeti svojim obitelji, prijateljima, a osobito našoj dragoj župi sv. Josipa.

s. M. Kristina Injić

Možda će vas zanimati...