Adventska akcija “Obitelj za obitelj” 2020.

Dragi župljani,

i ovog adventa župni Caritas pokreće adventsku akciju Obitelj za obiteljračunajući još jednom na otvoreno srce župljana prema potrebitima.

Akcija je zamišljena tako da jedna obitelj napravi, prema svojim vlastitim mogućnostima i željama, jedan paket za drugu obitelj iz naše župe koja je u potrebi. Namirnice duljeg roka trajanja kao i higijenske ili kućanske potrepštine, igračke i slatkiše za djecu te ostale sitnice za Božić možete ostaviti u za to predviđenoj košari u predvorju crkve prije zornica i nedjeljnih svetih misa ili u radno vrijeme župnog Caritasa.

Caritasov adventski kalenDAR

Na temelju brojnih upita o potrebama Caritasa, u okviru adventske akcije Obitelj za obitelj”, i ove godine osmislili smo u suradnji sa zborom Izvor Caritasov adventski kalenDAR u kojem svaki dan predstavlja jednu konkretnu namirnicu ili zadatak.Pripremljeni paketi prema osmišljenom obrascu mogu se predati u prostoru našeg Caritasa u ponedjeljak, 21.12., od 16 do 20 sati kako bi se već sljedećeg dana, 22.12., mogli dostaviti obiteljima u potrebi te im tako učiniti Božić sretnijim.

“Dobra djela su karike koje tvore lanac ljubavi.”

(sv. Majka Terezija)

Zahvaljujemo unaprijed na svakom vašem daru.

Caritas župe sv. Josipa

Možda će vas zanimati ...